Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED CROSSTRAIL ELITE

€ 1.049,00
Inclusief belasting
Een gezonde levensstijl draait simpelweg om het kiezen van het juiste pad. En of dat pad nou verhard of onverhard is, de Crosstrail Elite Alloy met Fitness Brain technology is klaar om met jou deze weg in te slaan.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Fitness- / Crosshybrides
Frame Specialized A1 SL Premium Aluminum, Fitness Geometry, fully-manipulated butted tubing, internal cable routing, flat-mount disc, quick-release, Plug + Play rack & fender mounts
Handvatten Specialized Body Geometry XCT, lock-on
Zadel Specialized Canopy Comp, hollow Cr-Mo rails, 155mm
Zadelpen Specialized, alloy, 2-bolt, 25mm offset, 27.2mm
Voorrem TRP Flow Set Control, hydraulic disc, resin pads, post-mount, 160mm
Achterrem TRP Flow Set Control, hydraulic disc, resin pads, flat-mount, 160mm
Achterderailleur Shimano SLX, Shadow Plus, SGS cage, 10-speed
Stuur Double-butted alloy, 9-degree backsweep, 31.8mm
Velgen Axis Sport Disc
Crankstel FSA V-drive, 2-piece
Spaken Stainless, 14g
Stuurpen Specialized Flowset, integrated, 3D-forged alloy, 4-bolt, 12-degree rise, 31.8mm clamp
Pedalen Specialized Fitness platform, alloy
Ketting KMC, X10, EPT anti-corrosion coating, 10-speed w/ Missing Link™
Cassette SunRace, 10-speed, 11-40t
Voornaaf Alloy, 6-bolt disc, sealed bearing, 12x100mm thru-axle, 28h
Achternaaf Alloy, 6-bolt disc, 11-speed freehub, loose ball bearings, 135mm quick-release, 28h
Binnenband Presta, 48mm valve
Voorband Trigger Sport Reflect, 60 TPI, wire bead, 700x38mm
Tandwielen 48/32T
Trapas 68mm, BSA
Zadelpenklem Bolt-type, 31.8mm
Vork SR Suntour NCX w/ Specialized Fitness Brain technology, 1-1/8" steerer, 15mm thru-axle, 43mm offset, fender mounts, 60mm of travel
Achterband Trigger Sport Reflect, 60 TPI, wire bead, 700x38mm
Bevat kleur blauw


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit