Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED ROCKHOPPER COMP 29 2X

€ 699,00
Inclusief belasting
Big rides are big fun in the right company, and the Rockhopper Comp 2X is up for any adventure. The 18-speed Shimano drivetrain lets you climb strong deep into the day, and the A1 alloy frameset’s smooth, comfortable ride keeps you feeling fresh and ready for anything.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame A1 alloy, Sport XC 29 Geometry, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger
Bottom Bracket Square-tapered, 73mm, internal bearings
Cassette SunRace, 9-Speed, 11-36t
Fork SR Suntour XCM 29, Rx Tune, coil spring, custom Multi-Circuit damping, QR, 80/90/100mm travel (size-specific), 46mm offset
Stem Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise
Handlebars Stout XC, double-butted alloy, 8-degree backsweep, 6-degree upsweep, 10mm rise, 31.8mm
Grips Specialized Trail Grips, lock-on
Rear Derailleur Shimano Acera, 9-speed
Front Derailleur Shimano Altus FD-M2020 2-speed
Crankset Stout 2x, forged alloy
Chain KMC X9EPT, 9-speed, anti-corrosion coating w/ reusable Missing Link™
Pedals Specialized Dirt
Saddle Specialized Bridge, size specific, 143/155mm
Front Hub Shimano, Center Lock™ disc, 9x100mm spacing, quick-release, 28h
Rear Hub Shimano, Center Lock™ disc, 9x135mm spacing, quick-release, 32h
Rims Alloy, disc only, double-wall, 25mm internal width
Rear Tire Fast Trak Sport, 29x2.3"
Front Tire Ground Control Sport, 29x2.3"
SHIFT LEVERS Shimano Altus, 2x9
CHAINRINGS 22/36T
SEAT BINDER Alloy, quick-release clamp, 34.9mm
SEATPOST Alloy, 12mm offset, 2-bolt clamp, 30.9mm
INNER TUBES Schrader valve
SPOKES Stainless, 14g
FRONT BRAKE Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 160/180mm
REAR BRAKE Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 160mm
Bevat kleur blauw, groen, zwart


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit