Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED ALLEZ E5

€ 799,00
Inclusief belasting
We hoeven het niet te ontkennen, we zijn nog steeds grote fan van aluminium fietsen. Onze Allez Elite is hier een prachtig voorbeeld van. Begin je net met fietsen? Dan is dit het perfecte startpunt.<br /> <br /> Deze Allez heeft betrouwbare Shimano's Claris shifting, duurzame Axis Sport wielen, ons nieuwe super comfortable Body Geometry Bridge zadel en goed beschermende Espoir Sport banden.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame Specialized E5 Premium Aluminum, fully manipulated tubing w/ SmoothWelds, 1-1/8"- 1-3/8" tapered head tube, internal cable routing, threaded BB, 130mm spacing
Zadel Body Geometry Bridge Saddle, steel rails
Zadelpen Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
Voorrem Tektro, alloy, dual-pivot
Achterrem Tektro, alloy, dual-pivot
Achterderailleur Shimano Claris, 8-speed
Stuur Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Crankstel Shimano Claris R200
Stuurpen Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
Pedalen Nylon, 105x78x28mm, loose ball w/reflectors
Ketting KMC X8 w/ Missing Link™, 8-speed
Voorderailleur Shimano Claris, clamp-on
Cassette SunRace, 8-speed, 11-32t
Binnenband Presta, 40mm valve
Voorband Espoir Sport, 60 TPI, wire bead, double BlackBelt protection, 700x25mm
Tandwielen 50/34T
Trapas BSA, 68mm, square-taper
Schakelhendels Shimano Claris 2000, 8-speed
Zadelpenklem Bolt-type, 31.8mm
Stuurlint Specialized S-Wrap
Voorwiel Axis Sport
Achterwiel Axis Sport
Vork Specialized FACT carbon, 1-1/8" to 1-3/8" taper, fender eyelets
Achterband Espoir Sport, 60 TPI, wire bead, double BlackBelt protection, 700x25mm
Bevat kleur zwart, Roze, rood


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit