Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • In prijs verlaagd

SPECIALIZED TARMAC SL6 DISC COMP DI2

€ 4.399,00
€ 3.699,00 € 700,00 korting
Inclusief belasting

Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht - onze 'meest complete racefiets' is nog completer geworden. Hoe we dit hebben gedaan? We begonnen met het Rider-First Engineered™ frame wat zorgt voor een perfect afgestemde rijkwaliteit dat voor elk framemaat hetzelfde is. We hebben wat aero toegevoegd, wat ervoor heeft gezorgd dat dit frame 30 seconden sneller is over 40 km dan de Tarmac SL5. Ook hebben we het frame 20% lichter gemaakt. Niets is lichter, sneller en beter hanteerbaar.

Direct leverbaar in (onder voorbehoud):
 - 58 cm Satin Carbon/Black/Black Reflective


Interesse? Bel 038-421 7378 optie1.

Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.


Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame Tarmac SL6, FACT 9r carbon, Rider-First Engineered™, threaded BB, clean routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Zadel Body Geometry Power Comp, Hollow Cr-Mo rails
Zadelpen S-Works FACT carbon 27.2mm, 20mm offset
Voorrem Shimano Ultegra R8070, hydraulic disc
Achterrem Shimano Ultegra R8070, hydraulic disc
Achterderailleur Shimano Ultegra Di2 R8050, GS medium cage
Stuur Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Crankstel Shimano Ultegra R8000, HollowTech 2, 11-speed, 52/36T
Stuurpen Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
Ketting Shimano Ultegra, 11-speed
Voorderailleur Shimano Ultegra Di2 R8050, braze-on
Cassette Shimano Ultegra R8000, 11-speed, 11-30t
Binnenband Presta, 48mm valve
Voorband Turbo Pro, 60 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm
Trapas Shimano threaded
Schakelhendels Shimano Ultegra Di2 Disc R8070
Zadelpenklem Alloy 31.2mm
Stuurlint Roubaix S-Wrap
Voorwiel DT R470 Disc, sealed cartridge hubs, 14g spokes, 24h
Achterwiel DT R470 Disc, sealed cartridge hubs, 14g spokes, 24h
Vork FACT 10r carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Achterband Turbo Pro, 60 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm
Bevat kleur zwart, grijs, rood


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit