Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED VENGE PRO

€ 7.299,00
Inclusief belasting
Our “Aero is Everything” concept began over seven years ago with the original Venge. It was never a hollow philosophy—we knew it was a way to make pros, amateur racers, and everyone in between faster. Fast-forward to the present, and this ideology is epitomized in the new Venge Pro. And good news, it's holding its throne as the fastest road bike on the planet. Not only is it eight seconds faster than the ViAS, but we kept all of the Rider-First Engineered™ traits you know and love, while also cutting 460 grams from the module weight.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame FACT 11r carbon, Rider-First Engineered™, Win Tunnel Engineered, internal electric only cable routing, OSBB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Bottom Bracket Praxis, BB30 for Shimano
Cassette Shimano Ultegra R8000, 11-speed, 11-30t
Fork S-Works FACT 11r carbon, 100x12mm thru-axle, flat-mount disc
Stem Venge integrated stem, 6-degree
Rear Derailleur Shimano Ultegra Di2 R8050, GS medium cage
Front Derailleur Shimano Ultegra Di2 R8050, braze-on
Crankset Shimano Ultegra R8000, HollowTech 2, 11-speed, 52/36T
Chain Shimano Ultegra, 11-speed
Pedals Specialized Dirt
Saddle Body Geometry Power, Hollow Titanium rails
Rear Tire S-Works Turbo, 120 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm
Front Tire S-Works Turbo, 120 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm
SHIFT LEVERS Shimano Ultegra Di2 Disc R8070
SEAT BINDER Venge integrated two-piece wedge
INNER TUBES Turbo Ultralight, 60mm Presta valve
FRONT BRAKE Shimano Ultegra R8070, hydraulic disc
REAR BRAKE Shimano Ultegra R8070, hydraulic disc
REAR WHEEL Roval CL50 Disc, carbon, tubeless-ready, Win Tunnel Engineered, 50mm depth, DT Swiss 350 internals, 24h
FRONT WHEEL Roval CL50 Disc, carbon, tubeless-ready, Win Tunnel Engineered, 50mm depth, 21h
Bevat kleur zwart


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit