Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED SIRRUS ELITE CARBON MEN

€ 1.349,00
Inclusief belasting
We understand that fitness bikes can get a bad rap. Most of the time, they err on the side of value over performance, which leaves YOU feeling in between, and frankly, a little burned. But we're happy to say that our Sirrus is out to change that by providing the perfect blend of everyday efficiency with the performance you need to hit your fitness goals at speed.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Fitness- / Crosshybrides
Frame Specialized FACT 9r carbon, Fitness Geometry, 12x142mm thru-axle, internal cable routing, flat-mount disc, Plug + Play fender mounts
Zadel Specialized Canopy Comp, hollow Cr-Mo rails, 155mm
Zadelpen Alloy, 2-bolt, 14mm offset, 27.2mm
Voorrem TRP Flow Set Control, hydraulic disc, resin pads, flat-mount, 160mm
Achterrem TRP Flow Set Control, hydraulic disc, resin pads, flat-mount, 160mm
Achterderailleur Shimano Tiagra, GS cage, 10-speed
Stuur Double-butted alloy, 9-degree backsweep, 31.8mm
Velgen 700C disc, double-wall alloy, 30mm depth, 21mm internal width, disc-specific
Crankstel Praxis Alba M24, solid forged arms, 6061 outer ring, steel inner ring, 110 BCD, 10-speed
Spaken Stainless, 14g
Stuurpen Specialized Flowset, integrated, 3D-forged alloy, 4-bolt, 12-degree rise, 31.8mm clamp
Pedalen Specialized Fitness platform, alloy
Ketting KMC X10, 10-speed w/ reusable Missing Link™
Cassette Shimano Tiagra, 10-speed, 11-34t
Voornaaf Alloy, 6-bolt disc, sealed bearing, 12x100mm thru-axle, 28h
Achternaaf 6-bolt disc, sealed cartridge bearings, high-low flange, 12x142mm spacing, 28h
Binnenband Presta, 48mm valve
Voorband Espoir Sport Reflect, 60 TPI, wire bead, double BlackBelt protection, 700x30mm
Tandwielen 48/32T
Trapas Praxis M24, BSA
Zadelpenklem Integrated w/ frame
Stuurlint Specialized Body Geometry, lock-on, integrated bar ends, hidden 4/5mm hex key
Vork Specialized FACT 9r carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc, Plug + Play fender mounts
Achterband Espoir Sport Reflect, 60 TPI, wire bead, double BlackBelt protection, 700x30mm
Bevat kleur Zwarr


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit