Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED DIVERGE E5

€ 1.049,00
Inclusief belasting
While the real fun starts where the road ends, you still need a bike that'll get you there—one bike that shreds flowy singletrack, gravel, and traditional roads with equal authority. A more capable road bike won’t cut it, nor will a more road-worthy 'cross bike for that matter. No, you need a dedicated gravel bike like the Diverge.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

10-01-2020
Bruintjes
13-01-2020
Lobke Lassche-Bos
Merk
Fiets Type Fitness- / Crosshybrides
Frame Specialized E5 Premium Aluminum, Open Road Geometry, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Bottom Bracket BSA, 68mm, square-taper
Cassette SunRace, 8-speed, 11-34t
Fork Specialized FACT carbon, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle
Stem Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
Handlebars Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Rear Derailleur Shimano Claris, 8-speed
Front Derailleur Shimano Claris, 8-speed, braze-on
Crankset Shimano Claris R200
Chain KMC X8 w/ Missing Link™, 8-speed
Pedals Nylon, 105x78x28mm, loose ball w/reflectors
Saddle Body Geometry Power Sport, steel rails
Rear Tire Specialized Roadsport, 60TPI, wire bead, Flak Jacket protection, 700x35mm
Front Tire Specialized Roadsport, 60TPI, wire bead, Flak Jacket protection, 700x35mm
SHIFT LEVERS Shimano Claris 2000, 8-speed
CHAINRINGS 46/34T
SEAT BINDER Diverge rack-mount seat collar
SEATPOST Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
INNER TUBES Presta valve, 48mm
FRONT BRAKE Tektro Mira, flat-mount, mechanical disc
REAR BRAKE Tektro Mira, flat-mount, mechanical disc
REAR WHEEL Axis Sport Disc
FRONT WHEEL Axis Sport Disc
TAPE Specialized S-Wrap
Bevat kleur rood, zwart


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit