Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED ROUBAIX COMP

€ 3.799,00
Inclusief belasting

Met zes overwinningen in Parijs-Roubaix, heeft onze Roubaix de slogan Smoother is Faster versterkt. Tot op heden was de fiets alleen smooth door een aantal compromissen. Maar nu niet meer. De geheel nieuwe Roubaix biedt nu compliance door de introductie van de radicaal vernieuwde Future Shock 1.5 die je meer controle geeft op ruwe wegen.

Direct leverbaar in (onder voorbehoud):
- XL, Satin Carbon - Black


Interesse? Bel 038-421 7378 optie1.

Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame FACT 10R, Rider First Engineered™ (RFE), FreeFoil Shape Library tubes, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Zadel Body Geometry Power Sport, hollow Cr-Mo rails
Zadelpen S-Works Pave
Voorrem Shimano Ultegra, Hydraulic
Achterrem Shimano Ultegra, Hydraulic
Achterderailleur Shimano Ultegra RX800, 11-speed
Crankstel Shimano Ultegra R8000, HollowTech 2, 11-speed
Stuurpen Future Stem, Pro
Pedalen Specialized Dirt
Ketting Shimano Ultegra, 11-speed
Voorderailleur Shimano Ultegra R8000, braze-on
Cassette Shimano Ultegra, 11-speed, 11-34t
Binnenband Presta, 48mm valve
Voorband Specialized Turbo Pro, 700x28mm
Tandwielen 50/34T
Trapas Shimano Ultegra, BBR60
Schakelhendels Shimano Ultegra Disc R8020
Zadelpenklem Hidden drop clamp
Stuurlint Roubaix S-Wrap
Voorwiel DT R470 Disc
Achterwiel DT R470 Disc
Vork Future Shock 1.5 w/ Smooth Boot, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Achterband Specialized Turbo Pro, 700x28m
Bevat kleur wit, Mat Zwart, Glans Zwart


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit