Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

CUBE ACCESS WS SL

€ 999,00
Inclusief belasting
Ons streven was om een super-de-luxe aluminium dames-hardtail te maken die je er moeiteloos toe brengt je eigen grenzen te verleggen. Of je nu lekker met het hele gezin aan het toeren bent door het bos, bij je vaste rondje over de Heuvelrug probeert je eigen PR verbeteren of spannende alpenpaadjes ontdekt tijdens de zomervakantie, op de CUBE WS SL kun je altijd en overal vertrouwen. Niet alleen vanwege onze veelzijdige Agile Ride geometrie, die wendbaarheid en stabiliteit in één pakket onderbrengt, maar ook vanwege de grondige tests die we uitgevoerd hebben en die garanderen dat je frame heel blijft. En vergeet de zorgvuldig geselecteerde componenten niet. Zoals de spraakmakende, zeer intuïtief schakelende 1x12 Eagle versnellingsbak, de soepele en makkelijk instelbare R
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame Aluminium Lite, Triple Butted, Advanced Hydroforming, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand Ready, Tapered Headtube, Press Fit BB
Handvatten CUBE Performance Grip
Zadel Natural Fit Venec Lite WS
Zadelpen CUBE Performance Post, 27.2mm
Achterderailleur Sram NX Eagle™, 12-Speed
Stuur CUBE Rise Trail Bar, 680mm
Velgen CUBE SD20, 32H, Disc
Banden Schwalbe Smart Sam, Active, 2.25
Stuurpen CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm
Pedalen CUBE PP MTB
Ketting Sram NX Eagle™
Cassette Sram XG-1230, 11-50T
Voornaaf Shimano Deore HB-M6000, Centerlock
Achternaaf Shimano Deore FH-M6000, Centerlock
Zadelpenklem CUBE Varioclose, 31.8mm
Maat Size Split: 27.5: 13.5", 16" // 29: 17", 19"
Vork RockShox Recon Silver TK Air, 100mm, PopLoc
Balhoofdlagers CUBE No.10 Semi-Integrated
Remsysteem Shimano BR-MT400, Hydr. Disc Brake (180/160)
Cranks Sram Stylo Eagle™ DUB, 32T, 170mm
Kleur iridium´n´aqua
Bevat kleur grijs, groen
Schakelaar Sram NX Eagle™ Trigger


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit