Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

CUBE REACTION RACE

€ 1.299,00
Inclusief belasting
We maken de Reaction Race maar voor één ding: snelheid! Doe de sluiting van je schoenen maar wat strakker, want iedere pedaalomwenteling wordt door het stijve chassis direct omgezet in pure snelheid. En hoe hard je ook aan het beuken bent, deze bike doet precies wat jij wilt, met dank aan de extra brede Boost achtertrein met steekas. Dat levert niet alleen een stijver achterwiel op, maar ook een scherper stuurgedrag. Maar de Reaction Race is méér dan snelheid alleen; zo biedt het frame de mogelijkheid om een verstelbare zadelpen te monteren, voor meer zekerheid en veiligheid in technische afdalingen. Ook als het gaat om de componenten laten we de concurrentie ons achterwiel zien, met de smeuïge RockShox Judy voorvork, volumineuze Schwalbe banden, krachtige
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame Aluminium Lite, AMF, ARG, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand Ready, Tapered Headtube, PressFit BB
Handvatten CUBE Performance Grip
Zadel Natural Fit Venec Lite
Zadelpen CUBE Performance Post, 27.2mm
Achterderailleur Sram GX Eagle™, 12-Speed
Stuur CUBE Flat Race Bar, 720mm
Velgen CUBE EX21, 32H, Disc, Tubless Ready
Stuurpen CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm
Pedalen CUBE PP MTB
Ketting Sram NX Eagle™
Cassette Sram XG-1275, 10-50T
Voornaaf CUBE DHF112
Achternaaf CUBE M5ER Boost
Voorband Schwalbe Tough Tom, Active, 2.25
Zadelpenklem CUBE Varioclose, 31.8mm
Maat Size Split: 27.5: 15" // 29: 17", 19", 21", 23"
Vork RockShox Judy Silver TK Air, Fastblack, Tapered, 15x110mm, 100mm, PopLoc
Balhoofdlagers FSA Orbit I-t, Integrated, Top 1 1/8", Bottom 1 1/2"
Remsysteem Shimano Deore BR-M6000, Hydr. Disc Brake (180/160)
Cranks Sram Stylo Eagle™ DUB, 32T, Boost, 175mm
Kleur green´n´black
Achterband Schwalbe Rapid Rob, Active, 2.25
Bevat kleur zwart, groen
Schakelaar Sram GX Eagle™ Trigger


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit