Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

CUBE ATTAIN

€ 749,00
Inclusief belasting
Wie wil kennismaken met de wereld van snelle dunbanders met krom stuur is hier aan het juiste adres. Onze aantrekkelijk geprijsde Attain combineert een hoog comfortniveau met een toegankelijk en meegaand karakter en - niet onbelangrijk, want de Attain is en blijft natuurlijk wel een volbloed racefiets - met een sportief DNA. We hebben onze geavanceerde productietechnieken en onze befaamde Road Comfort geometrie gecombineerd met een slimme en doordachte onderdelenkeuze, zodat je, ondanks de schappelijke prijs van deze fiets, op het vlak van functionaliteit en duurzaamheid niets tekort komt. Zoals de soepel schakelende en veilig remmende Claris groep van Shimano - met 2x8 versnellingen - en snelle maar degelijke banden van Continental. Rijden maar! Wie gaat er mee?
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

10-01-2020
Bruintjes
13-01-2020
Lobke Lassche-Bos
Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame Aluminium 6061 T6 Superlite, Road Comfort Geometry
Zadel Natural Fit Venec Lite
Zadelpen CUBE Performance Post, 27.2mm
Achterderailleur Shimano Claris RD-R2000-GS, 8-Speed, Shimano Claris ST-R2000
Stuur CUBE Compact Race Bar
Banden Conti Ultra Sport 2, 25-622
Stuurpen CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm
Ketting KMC Z7
Voorderailleur Shimano Claris FD-R2000-BM, 31.8mm Clamp
Cassette Shimano CS-HG31, 11-34T
Zadelpenklem CUBE Screwlock, 31.8mm
Stuurlint CUBE Grip Control
Wielen CUBE RA 0.8 Aero, QR/QR
Maat 47, 50, 53, 56, 58, 60, 62
Vork CUBE CSL Race, Full Carbon, 1 1/8"-1 1/4" Tapered
Balhoofdlagers FSA Z-t, Top Zero-Stack 1 1/8" (OD 44mm), Bottom Integrated 1 1/4"
Remsysteem Shimano Claris BR-R2000
Cranks Shimano Claris FC-R2000, 50x34T, BB-RS500, 165mm (47cm), 170mm (50/53/56cm), 175mm (58/60/62cm)
Kleur grey´n´flashyellow
Bevat kleur grijs


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit