Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Onze winkels en werkplaatsen zijn weer gewoon geopend! Uitgebreid advies nodig? Plan dan een winkelbezoek en één van onze verkoopadviseurs staat een uur persoonlijk voor u klaar.   Meer informatie...


Bosch Smartphone Hub

Met het nieuwe Bosch Smartphone hub systeem wordt uw smartphone uw display! Up grade uw Bosch ebike met dit systeem en geniet van de vele voordelen als Fietsnavigatie, activiteitenregistratie, live weersvoorspellingen en meer. De Bosch Smartphone hub is de opvolger van het Cobi Systeem.

Upgrade uw Bosch e-bike naar het Bosch Smartphone hub systeem! Uw Smartphone wordt via een universele houder en kabelaansluiting aangesloten op het Bosch systeem en functioneert als display. Zo wordt uw tijdens uw fietstocht realtime geinformeerd over batterijstatus, hartritme, aantal verbrande calorieen, afgelegde afstand, navigatie, weersvoorspellingen en meer. Met het nieuwe Smartphone hub systeem hoeft u uw telefoon niet op de fiets te monteren om weg te rijden, u kunt via een geintergreerd digitaal display de belangrijkste rijgegevens zien.

Let op; het nieuwe Bosch Smartphone hub systeem wordt geleverd met een nieuwe motorkabel. De motorkabel van uw huidige display moet dus vervangen worden anders werkt het systeem niet. Laat het systeem aansluiten door een officiele dealer. Uiteraard kunt u hiervoor bij ons een afspraak inplannen in onze werkplaats. De montagekosten bedragen € 35,-. Als u een afspraak heeft gemaakt staat de fiets hetzelfde dagdeel weer voor u klaar.

Navigatie
Via de gratis Cobi App heb je de mogelijkheid om jezelf te navigeren met behulp van 'voice' instructies via het navigatiesysteem. Je hebt offline toegang tot alle kaarten die je nodig hebt voor de navigatie. Bovendien worden de verschillende wegen aangegeven, zoals fietspaden en gravelpaden. Ook kan krijg je iedere minuut de laatste weerberichten door via de applicatie. Zo kan je nog net even een schuilplekje zoeken voordat het begint te regenen. Erg handig dus!

Met de gratis meegeleverde kabels kunt u uw telefoon via de Cobi houder bijladen zodat u niet met een lege telefoon komt stil te staan!

De app en navigatie zijn gratis! Dit systeem past op alle Bosch e-bikes vanaf 2014 (2e generatie Boschmotor). Het systeem is niet mogelijk icm de elektronische Rohloff versnellingsnaaf.

Bestel het pakket nu, of bel onze winkel zodat wij het systeem voor u kunnen installeren. Als u een afspraak heeft gemaakt en de fiets brengt staat deze hetzelfde dagdeel nog voor u klaar! (montage kosten € 35,-).

Het pakket wordt compleet geleverd inclusief:
- Smartphone hub
- Nieuwe Bosch bedieningsunit
- Universele telefoonhouder
- Motorkabel
- Afstandsrubbers
- Bevestigingsmateriaal

BESTEL NUBekijk HIER onze pagina over de andere Bosch displays