Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

ANGi

Specialized helmen roepen om hulp


We hebben de fietshelm getransformeerd in een live-volgapparaat, een crashdetector en een veiligheidsbaken. En nu voegen onze helmen niet alleen bescherming toe, maar zijn ze ook de enige helmen die zijn ontworpen om u te helpen wanneer u dit het hardst nodig hebt. We hebben de helm net opnieuw uitgevonden.


ANGI

Als we de kans hebben om te fietsen, dan gaan we. Zonder twijfels. Vaak gaan we alleen. En soms gaan we de deur uit, zonder vrienden en familie te vertellen waar we naar toe gaan. We hebben het allemaal gedaan. Maar het probleem is dat je kan vallen, dat autobestuurders je over het hoofd kunnen zien en soms kiezen we gewoon de slechtst mogelijke lijn in een lastige afdaling.Het kan allemaal gebeuren. Daarom bieden wij de, als enige, helmen aan die zijn uitgerust met MIPS-hersenbeschermingssystemen en ANGi. Een innovatieve sensor die is ontworpen je te beschermen voor, tijdens en na een crash.

BRD-3528-Story-Features-1-290x309.jpg

Bescherming vóór

ANGi is een ride-tracker. ANGi laat uw contacten weten dat u op pad gaat en, als u dat wilt, kunnen ze uw rit in realtime volgen.
BRD-3528-Story-Features-2-290x309.jpg
Bescherming tijdens
ANGi is een crashdetector. Het dragen van een, met ANGi uitgeruste, helm is alsof je een vriend hebt om ervoor te zorgen dat alles in orde is.
BRD-3528-Story-Features-3-290x309.jpg
Bescherming na
ANGi is een veiligheidsbaken. Als je gewond bent, waarschuwt ANGi jouw contacten met de mededeling dat je bent gecrasht en stuurt ze jouw locatie.

Dit is ANGi...
ANGi is een gepatenteerde, op een helm gemonteerde, sensor met een ingebouwde versnellingsmeter en gyroscoop. Eenvoudiger gezegd, ANGi heeft een innovatieve sensor die de krachten meet die naar je helm worden overgebracht tijdens een botsing.

...En zo werkt het
Het is makkelijk. Verbind ANGi met een smartphone die is uitgerust met onze Ride App en als ANGi tijdens jouw rit een crash detecteert, wordt er een aftellende waarschuwing naar je telefoon gestuurd. Als je gewond bent en het aftellen niet kunt stoppen, verzendt de app een sms-alert met je meest recent geüploade gps-coördinaten naar je contacten voor noodgevallen.Get on the Ride
De Specialized Ride App maakt het vinden van routes en leuke trainingsgroepen snel en gemakkelijk. Het registreert zelfs uw rit- en prestatiegegevens, synchroniseert naadloos met populaire apps zoals Strava® en versterkt ANGi's vermogen om hulp te zoeken.

De app is beschikbaar voor zowel iPhone (iOS 10 of hoger) als Android (7 en hoger). Je krijgt zelfs een gratis jaarabonnement op de Ride Premium-app bij de aankoop van een ANGi-helm of ANGi aftermarket-sensor.

Een innovatie die ontstond tijdens een training…
ANGi is het hoogtepunt van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, maar het begon allemaal met een training die gruwelijk misging. Eén rijder werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Een andere rijder vroeg zich af wat hij kon doen om elke rit een beetje veiliger te maken. ANGi is het antwoord.

100% MIPS. 100% Specialized
MIPS is nu een optie op elke helm die we maken. Waarom? Omdat MIPS-bescherming toevoegt, en de lagen met lage wrijving hebben aangetoond dat de rotatiekrachten verminderen wat de kans op hersenletsel verlaagt.


We willen u ook graag kennis laten maken met MIPS SL - de lichtste, meest comfortabele en best geventileerde versie van MIPS die vandaag beschikbaar is. En je raadt het al: het is alleen beschikbaar op Specialized helmen.