Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Klant ervaringen


Klantervaringen

Klantervaring Specialized Ruby Sport

Specialized Ruby sportSpecialized Ruby sport

Na prima ervaringen met de Specialized Dolce zocht ik meer comfort  voor mijn schouders en wilde ik graag schijfremmen. 

Bij Scholten fietsgoed werd ik opgemeten. De juiste maat en het afstellen van de fiets naar mijn zithouding zorgen ervoor dat de voordelen van de fiets maximaal benut kunnen worden. Specialized Ruby Sport biedt het comfort dat ik zocht. Vooral in het stuur met vering en een fijne grip en ook in de bredere banden.  Niet onbelangrijk; hij ziet er geweldig uit en door het  carbonframe is hij heerlijk licht.

Kortom een fijne fiets waar ik een berg mee op kan en met een veilig gevoel af kan en die ook op de langere vlakke ritten heerlijk rijdt.

Yvonne


Klantervaring testrit Specialized Epic Comp:
Specialized Epic Comp

Na jaren touren op mijn aluminium hardtail ben ik op zoek naar een fully / carbon bike. Van Scholten kreeg ik een Specialized Epic Comp testfiets mee voor een tocht van zo’n 40 km over de Veluwe, top! Tijdens de tocht heb ik de verschillende instellingen van de achterdemper met brain kunnen uitproberen. Dit werkte verbluffend goed waardoor een lockout overbodig is.  Het frame neemt de fietsbeweging namelijk niet over waardoor de fiets aanvoelt als een hardtail. Bij het fietsen over wortels en gaten kwam de vering wel in werking waardoor je comfortabeler fietst en meer grip hebt. Voor mij een groot plus punt. De volgende dag nog een rondje Hasselt op de weg gereden. Met de vering in “firm” reed het als op een hardtail en door het lichtere carbon frame serieus sneller dan mijn eigen fiets.
Al met al een een geslaagde test die ik iedereen kan aanraden.
Erik

Klantervaring Tacx Flux:

Tacx Flux

"Hallo fietsvrienden, voor de lange wintermaanden heb ik de Tacx Flux aangeschaft. Bevalt prima en doet wat ie moet doen. Met de Tacx of Zwift app is het nog leuker om te fietsen. De hoogte verschillen in de routes zijn goed voelbaar en is het prima een uur vol te houden. Ze zeggen een uur op de Tacx is ander half uur buiten fietsen. De Flux is makkelijk te installeren, niet helemaal geruisloos maar al met al een dikke 8."

Groetjes MirjamKlantervaring Scholten Fietsgroep Race
"Als beginneling meegefietst met Scholten racegroep. Het is Super gezellig, ben goed begeleid en heb vele mooie routes gefietst. Het fijne is dat je zonder verplichtingen en op je op eigen niveau mee kunt fietsen. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen."
Mirjam