Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Fietsgoed.nl - Scholten is al meer dan 70 jaar een tweewielerspecialist, gevestigd in Zwolle. Wij zijn een familie bedrijf, opgericht in 1945 door opa Scholten, door mijn vader en moeder Wim en Dini Wouters groot gemaakt, en nu door mij verder uitgebouwd. Dit uit zich onder andere in een rotsvast geloof in rendement op de lange termijn en het feit dat het personeel trouw is aan het bedrijf en over het algemeen reeds lang bij ons werkt.

Onze missie is er voor te zorgen dat u 'Goed Fietst'. Of u nu bij ons komt voor een fiets, onderdelen, accessoires, fietskleding of voor een reparatie, wij zullen proberen uit te vinden wat u echt nodig heeft, gegeven uw gebruikersdoel en uw budget. Wij zullen u daarover eerlijk adviseren en actief alternatieven aandragen als dat nodig is. Dat is onze belofte aan u. Want met u als tevreden klant, ben ik verzekert van rendement op de lange termijn.

Fietsgoed.nl - Scholten is betrokken bij haar omgeving waarin ze onderneemt. Zo werken wij graag en actief samen met de winkeliersverenigingen van de locaties waar wij gevestigd zijn. Ook bieden wij structureel stageplekken aan jongeren aan die een opleiding in de detailhandel en/of fietsenmaker vak volgen. Verder werken wij graag mee aan activiteiten voor een goed doel, gerelateerd aan fietsen. Ook voldoen wij al jaren ruim aan adviesnormen die nu gelden ten aanzien van mensen met een beperking op de arbeidsmarkt.

Met filialen in het centrum, Stadshagen en Zwolle-Zuid, zijn we voor iedere Zwollenaar relatief dichtbij. U kunt rekenen op goede service en advies vanuit al onze filialen, ook als u de fiets in een ander filiaal gekocht of laten repareren heeft. Ons filiaal in het Centrum, dat daar al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw gevestigd is, is ons hoofdfiliaal. Daar hebben wij de uitgebreidste collectie, de meeste capaciteit in de werkplaats. Bijvoorbeeld Race en ATB fietsen hebben we alleen in het Centrum filiaal. De filialen in Stadshagen en Zwolle-Zuid, voeren een collectie aangepast aan de behoeften in de wijk gecombineerd met de meest gangbare modellen van de diverse merken. De daadwerkelijke uitlevering van een fiets kunnen wij echter vanuit elk filiaal naar uw keuze.

Ik hoop u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze vestigingen.

Met vriendelijke groet,

Monique Wouters (eigenaar Fietsgoed.nl - Scholten)