Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Displays | Bosch boordcomputers e-Bikes | Cobi


Cobi

Verbind uw fiets met uw digitale leven en bedien uw apps veilig en intuïtief met uw duim vanaf het stuur – van navigatie of fitnesstracking, via muziek streamen tot bellen met Bluetooth-hoofdtelefoons. Daarbij houdt u alle aandacht gericht op het fietspad, de weg of het terrein.

19_konf_cobi_0774-jpg__695x464_q85_subsa


Het COBI.Bike-systeem

Het weerbestendige COBI.Bike-systeem maakt van uw Bosch eBike een volledig verbonden smartbike en creëert zo een heel nieuwe rijervaring. Perfect geplaatst en
stevig vastgehouden - op een overzichtelijk stuur, dat een veelheid aan mogelijkheden biedt! Als 100% dochteronderneming van Rober Bosch GmbH staat COBI.Bike voor de bewezen Bosch-service en -kwaliteitsclaim. Het COBI.Bike-systeem werkt optimaal samen met de onderdelen van de Bosch eBike, zodat de garantieregelingen voor de Bosch eBike-onderdelen bij het gebruik in combinatie met de producten van COBI.Bike van kracht blijven en ook toekomstige Bosch eBike-onderdelen gegarandeerd met COBI.Bike kunnen worden gecombineerd. Het COBI.Bike-systeem krijgt regelmatig software-updates en is bovendien gereed voor upgrades, dus steeds compatibel met nieuwe smartphones.

De voordelen van een Cobi display

Maak uw ebike smart

Verbind uw eBike of fiets met uw digitale leven. Van muziek streamen tot navigatie en van fitnesstracking tot telefoneren met Bluetooth-hoofdtelefoons.

Uitbreidbare fietsapp

Het systeem kan in enkele stappen worden verbonden met Bluetooth-sensoren en andere apps. Het COBI.Bike-systeem toont vervolgens in real time gegevens zoals trapfrequentie, snelheid en hartslag.

Diefstalbeveiliging

Het COBI.Bike-systeem biedt meer veiligheid voor u en waakt over uw fiets wanneer u weg bent.

Zeer eenvoudig

Het COBI.Bike-systeem voor eBikes met Bosch-aandrijving is heel eenvoudig te installeren. Het wordt in plaats van het originele display (Intuvia of Nyon) op de centrale Bosch-boordcomputervoet geschoven. Er is geen sprake van een omslachtige ombouw, zodat het oorspronkelijke display altijd weer kan worden gebruikt. De aanwezige Bosch-bedieningseenheid wordt gebruikt voor het bedienen van de functies en van de motor.

Onderstaande video laat het gebruik van het display zien