Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Het beste van twee werelden

De Lazer Anverz helm is een lichtgewicht helm die net even wat meer bescherming biedt dan een normale fietshelm. De helm is gemaakt van kunststof en is ontworpen voor op de e-bike. In combinatie met de sterke punten van een fietshelm en de stevigheid van een scooterhelm biedt deze helm het beste van twee werelden. Zo is de helm goed geventileerd door 23 ventilatiegaten, zit comfortabel op het hoofd en heeft een groot vizier.

Veiligheid boven alles

De helm beschikt over een CE (Europees) en een CPSC (Amerikaans) keurmerk, waarmee hij aan alle veiligheidseisen voldoet. Deze helm is goed gekeurd voor Speed pedelecs volgens het NTA 8776 keurmerk.

Een goede helm heeft de juiste maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat hebt bij het dragen van een helm. Met een meetlint meet je de omtrek van je hoofd op langs het punt waar je hoofd het grootst is. Dit is net iets boven de wenkbrauwen, langs je oren en zo over je achterhoofd. Voor de centimeters is de volgende maattabel van toepassing:

  • S : 52-56 centimeter 

  • M: 55-59 centimeter

  • L: 58-61 centimeter