Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Cortina - Common


De cortina common is uitgeroepen tot Eurobike Award Winner van 2018! Deze trendy fiets heeft unieke kenmerken zoals, dubbele standaard, stuurslot en gratis unieke naam tag!

Naam tagDubbele standaardStuurslot

De Cortina Common is een allesbehalve gewone fiets! Deze trendy fiets heeft een uniek frame in verschillende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere voor- en achterdrager! De dragers hebben namelijk het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Ga je een klein boodschapje doen, klik de mand los en vul hem in de winkel. Na het afrekenen klik je de mand - voor- of achterop - weer op de fiets. Of stal je je fiets regelmatig onbeheerd, ook dan kun je je mand er tijdelijk even afhalen. Er is ook nog een luxere variant mét beltdrive en verstelbare USB-stuurpen met USB-ingang en powerbank om tijdens het fietsen je telefoon op te kunnen laden.

Wil je je fiets écht uniek maken? Dan kun je na aankoop van de Cortina Common gratis een speciale Common Tag bestellen met daarop bijvoorbeeld jouw naam of favoriete quote!

Kom langs en test deze trendy Cortina Common in een van onze filialen!

Cortina CommonCortina Common heren