Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
Werken bij

Wil jij een (bij)baantje in de leukste fietsenzaak van Zwolle en omgeving?

Wij zoeken:

Een enthousiaste parttime verkoopmedewerk(st)er die tijdens vakanties, ziekte of in drukke periodes extra inzetbaar is. Als je sportief bent en van fietsen houdt is dat een pré.

Je werkzaamheden:

  • Verkoop van fietskleding en fietsaccessoires zoals; fietstassen, verlichting, sloten, helmen, fietsschoenen.
  • Eventueel uitbreiden naar verkoop van fietsen.
  • Uitpakken en indelen van binnen gekomen goederen.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij komen werken in ons gezellige team?

Stuur dan je CV en korte motivatie naar info@fietsgoed.nl t.a.v. Monique Wouters

 

Luttekestraat winkel


Ons Hoofdfiliaal - Centrum


Verdeeld over 1600M² worden op 2 verdiepingen fietsen in allerlei segmenten gepresenteerd. Op de begane grond staan alle stadsfietsen, trendy fietsen en elektrische fietsen. Met name het aanbod aan e-bikes is de laatste jaren sterk toegenomen. Ook is er een Speed-pedelec hoek ingericht waar de exclusieve collecties van Stromer en Riese & Muller, Specialized en Klever staan gepresenteerd. Met de geheel nieuw ingerichte kledinghoek biedt Scholten een zeer uitgebreide collectie aan fietskleding, schoenen, helmen en kledingaccessoires.
Boven staan alle sportieve en sport fietsen, daar staan alle fietsen volgens het shop-in-shop principe gepresenteerd. De volledige Koga collectie is te vinden op een aparte afdeling. Ook staan er complete collecties van de merken Specialized, Cube en Giant, elk merk heeft een eigen plek. Op deze manier bieden wij een uitgebreide keus aan racefietsen en mountainbikes in verschillende segmenten. Ook is boven onze retul bikefitting ruimte, waar wij een complete lichaamsanalyse kunnen uitvoeren om u zo een professioneel advies te geven over uw positionering op de fiets.


Hieronder een aantal foto`s van ons centrum filiaal.