Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.


De nieuwe Supercharger


De nieuwe Riese & Muller Supercharger is een echte krachtpatser als het gaat om design, comfort, stabiliteit en actieradius. Er zijn standaard twee 500Wh PowerTube-accu's van Bosch in het zeer sportieve, tweekleurige frame geïntegreerd. Daarmee wordt een nieuwe, krachtige E-Bike-esthetiek gecreëerd. De Supercharger is beschikbaar in de kleuren electric blue metallic en urban silver metallic.


Extreem veel stabiliteit

De Supercharger blinkt uit in comfort en stabiliteit. Door het sterke frame en de brede Supermoto banden ligt de fiets als een huis op de weg. Ook in extreme omstandigheden en op hoge snelheid is deze fiets zeer stabiel. Met de krachtige Bosch middenmotor is de aandrijving zeer direct en bij de High Speed uitvoering ondersteunt deze motor tot 45 kmh. De Supercharger is ook verkrijgbaar met de nieuwste elektronische Rohloff schakeling, ideaal voor degene die in de bergen wil fietsen.

Dual Battery

De Supercharger is voorzien van de van Bosch DualBattery. Dit maakt de Supercharger ongeëvenaard qua actieradius en hoogtemeters - natuurlijk met hetzelfde unieke rijgevoel. Zo rijdt u bij lange ritten niet alleen twee keer zo ver, maar hoeft u zich bij het dagelijks gebruik niet meer te bekommeren om uw actieradius. De accu's worden tijdens het rijden afwisselend aangesproken. Het systeem registreert daarbij automatisch wat de laadtoestand is en schakelt bij een ladingsverschil van vijf procent zelfstandig tussen de accu's. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontlading van beide componenten, hetgeen de levensduur aanzienlijk verlengt.  

Wij hebben de Supercharger als testmodel staan, kom langs voor een proefrit!