Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Binnenkort leverbaar en te zien in de winkel Stromer ST1 X

Stromer ST1X

Ontdek de kleurrijke Stromer ST1 X. Deze speed pedelec is perfect geschikt voor uw individuele rijstijl en zit vol innovaties. Alle technologie is naadloos geïntegreerd in het ontwerp, met een touchscreen waarmee u de controle hebt over uw ST1 X speed pedelec ─ zoals het vergrendelen en ontgrendelen van de ST1 X. U kunt de Stromer OMNI app ook downloaden om ervoor te zorgen dat u altijd verbonden met uw speed pedelec. Met anti-diefstalbeveiliging, geo-lokalisatie, overzicht van de gereden kilometers en andere configuratie-opties, alles kan worden benaderd via uw smartphone. Ontdek nu de stad in een stijlvolle ST1 X.

Stromer ST1 X

Maak optimaal gebruik van de digitale verbondenheid van de ST1 X, door gebruik te maken van de Stromer OMNI app op uw smartphone. Deze app houdt je verbonden met je ST1 X te allen tijde ─ overal ─ en biedt veel handige functies.

Anti-diefstal bescherming met afstandsbedienings functie: vergrendelen / ontgrendelen en aanpassen van het vermogen (ongeacht waar je bent)

GPS lokalisatie, ook wanneer u ver weg

Overzicht van de afgelegde kilometers

Service informatie

Configuratieopties voor de speed pedelec

Stromer ST1 X

De ST1 X van Stromer is digitaal verbonden met de wereld via internet, de speed pedelec die schittert in een kleurrijke nieuwe urban ontwerp. De speed pedelec is een van de nieuwste generaties en heeft een mooi gestroomlijnd uiterlijk. Alle componenten zijn geïntegreerd in het frame, de touchscreen is ondergebracht in de bovenbuis, de accu in de onderbuis en de kabels in het frame.

Slim geïntegreerd ontwerp: Touchscreen, accu, motor en kabels zijn geïntegreerd in het frame

Verbonden dankzij OMNI: Deze Stromer stelt u in staat om optimaal te profiteren van de digitale wereld en aan te sluiten op de Stromer portal en de OMNI Stromer app

Accu bereik: De ST1 X dekt tot 150 km (afhankelijk van de accu keuze)

Energie terugwinning: De ST1 X genereert energie terug uit het remproces en voedt de accu om het bereik te vergroten

Moeiteloos: Met gemak korte of langere ritten maken

Krachtige motor: Zonder te zweten een heuvel op komen met keuze uit meerdere trapondersteuning modes en een krachtig koppel voor een sterke versnelling

Stijlvolle kleuren: De nieuwe ST1 X is verkrijgbaar in oranje, houtskool en klassiek wit

Stromer ST1 X

Download hier de brochure Stromer ST1 X