Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen%20header.png

Met de BOVAG Leasefiets fris en fit naar je werk!

Elke dag zorgeloos en zonder onderhoudskosten naar en van je werk fietsen? Met de BOVAG Leasefiets is dit nu wel heel makkelijk: met een operational lease, die jouw werkgever faciliteert, kan jij zonder zorgen en onderhoudskosten direct opstappen! Je kunt kiezen voor een gewone fiets of een praktische (high speed) e-bike: volledig uitgerust zoals jij wilt én met volledig onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en pechhulp.

De voordelen op een rijtje:

  1. Elk type fiets is mogelijk, ook een (high speed) E-bike!
  2. Geen hoge aanschafkosten
  3. Inclusief onderhoud en reparatie, verzekering, ongevallen opzittende(n) verzekering, verhaalrechtbijstand en pechhulp.
  4. Met de fiets naar het werk is gezond en goed voor de conditie
  5. Nooit meer in de file of zoeken naar een parkeerplek
  6. Goed voor het millieu

Bovag Fietslease is een samenwerkingsverband tussen de Bovag, Enra verzekering en Bovemij en wordt ondersteund door Friesland Lease. Wij kunnen u via uw werkgever een fiets aanbieden met complete service voor een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, pechhulp, reparatie en onderhoud.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eigenlijk werkt het heel simpel. U komt langs in onze winkel en kiest een fiets uit. Wij kunnen dan direct voor u online een offerte opvragen bij Friesland Lease voor de door u gewenste fiets. In deze offerte staat het leasebedrag per maand, dit bedrag is afhankelijk van het type fiets en de looptijd die u zelf bepaalt; 36 of 48 maanden.

Vervolgens neemt u contact op met uw werkgever want uw werkgever gaat de leaseovereenkomst aan met Friesland Lease en gaan met u een gebruikersovereenkomst aan. Uw werkgever faciliteert dus uw Bovag Lease fiets. Uw werkgever hoeft hier echter zelf weinig voor te doen want Frieseland Lease verstrekt de werkgever de gebruikersovereenkomt. Hierin worden de verplichtingen van de werknemer met betrekking tot het gebruik van de leasefiets goed vastegelegd.

Bij een akkoord schaft Frieseland Lease de fiets aan en factureert het maandelijkse leasebedrag aan de werkgever. Vervolgens zal de werkgever dit leasebedrag (gedeeltelijk) inhouden op het salaris van u als werknemer.

Aan het eind van de leaseperiode (36 of 48 maanden) krijgt u de kans om de fiets tegen een marktconforme prijs over te nemen van Frieseland Lease, maar dat is niet verplicht.

Wij of één van de adviseurs van de Bovag / FrieslandLease geven u of uw werkgever graag verdere uitleg over hoe dit in zijn werk gaat.

Kom gerust langs in onze winkel aan de Luttekestraat en vraag naar de mogelijkheden.

Of download de folder: Bovag Fietslease Informatie Folder

Voordelen.jpg