Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen%20header.png

SEMI PRIVATE LEASE

Let op! Geld lenen kost geld.


Semi Private Lease is als private lease in die zin dat u verzekerd wordt van mobiliteit. Het is als financial lease in die zin dat u een krediet overeenkomst met een financieel dienstverlener aangaat en u direct eigenaar van de fiets wordt.

De voordelen van Semi Private Lease t.o.v. andere lease producten zijn:

· U wordt gelijk eigenaar van de fiets.
· U besteed de service en de risico's van het onderhoud en onvoorziene defecten uit aan fietsgoed.nl - Scholten, door ook het Fietszekerplan af te nemen.

De nadelen van Semi Private Lease t.o.v. andere lease producten zijn:

· Als eigenaar van de fiets draagt u het risico voor een lagere dan verwachte restwaarde door marktomstandigheden (fallissement fabrikant, veroudering technologie, weinig vraag naar uw type fiets, etc) en/of modegevoeligheid van de gekozen fiets.
· Uw betalingsverplichtingen voor de aflossing van de lening voor fiets lopen door ook bij verlies (diefstal, total loss schade) van de fiets. Een diefstal en schade verzekering is daarom ook zeer aan te raden. Het onderhoudsprogramma kan natuurlijk wel stop gezet worden.

Door Semi Private Lease af te nemen, wordt u wel eigenaar van de fiets. Bij Private Lease vormen stopt na verloop van tijd uw betalingverplichting, maar moet u de fiets dan inleveren! Natuurlijk bent u wel helemaal vrij om een nieuw lease contract af te sluiten.

Semi Private Lease is een combinatie van Finanacial Lease en het Fietszekerplan.

Fietzeker.nu