Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

Mountainbike clinic | 22 april 2023

Pas begonnen met mountainbiken of onzeker op je mountainbike? Onder begeleiding van een deskundige instructeur hebben we zaterdag 22 april een mountainbike clinic. Na deze mountainbike clinic ga jij met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op en heb je misschien wel nieuwe fietsvrienden gemaakt!

De start van de mountainbike clinic is bij de winkel / werkplaats in de Papendwarsstraat om de hoek bij de Luttekestraat. We vertrekken om 09.00u, om 08.45u is er inloop met een kopje koffie/thee. We verwachten rond 15.00u weer terug te zijn.

Het is mogelijk een mountainbike te huren. Daarnaast is het mogelijk om een fietshelm te huren. Let op,  we hebben niet onbeperkt mountainbikes in de verhuur dus op=op. Belangstelling? Bel (038 421 73 78) of mail (info@fietsgoed.nl) om je reservering door te geven. 

Bij deelname aan de clinic is een fietshelm verplicht en sport-/fietsbril wordt aangeraden. 

Aanmelding is definitief bij het kopen van een ticket (€12,50).