Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Specialized rijd jij op het juiste zadel?


RIJD JE OP DE JUISTE ZADEL?

Jouw racefiets zadel of mountainbike zadel is misschien wel het belangrijkste contactpunt met jouw fiets. Een perfecte fiets kan nog zo fantastisch zijn, maar als het zadel niet lekker met zadelpijn tot gevolg is het plezier als snel weg. Daarom is een keuze voor een juist zadel super belangrijk, want niet iedereen is gelijk en hierbij geldt dus ook meten is weten.

Voor het meten van de Specialized zadels gebruiken wij een zitbotmeting die de afstand bepaalt tussen beide zitbeenderen. Hiermee kunnen wij dan een zadelbreedte adviseren en aan de hand van jouw wensen en soort fiets past dan weer een perfect zadel bij. Een van de meest populaire zadels van dit moment is het Specialized Power zadel en voor de dames is er de Specialized Power Mimic zadel. Van dit zadel zijn er vele positieve ervaringen reviews over geschreven en Specialized is de trend begonnen met korte zadels wat inhoudt dat de punt van dit zadel met 3 centimeter korter is geworden ten opzichte van een traditioneel zadel.


BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES