Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Koop Lokaal


COVID-19 Update


Beste klant,

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend! Alle 3 de filialen zijn gewoon geopend voor alle reparaties en onderhoudsbeurten aan uw fiets.

Onze showrooms zijn helaas wel gesloten t/m 19 januari 2021.

Via onze website en webshop blijven wij voor u natuurlijk geopend. Ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar en bezorgen wij gratis fietsen in heel Nederland. Op deze manier kunnen wij onze zaak draaiende houden en kunnen wij u nog steeds helpen met uw fietsplezier.

Fietsen  Fietskleding 15% kortingGratis bezorging

Nu tijdelijk gratis bezorging* aan huis. Op die manier kunt u toch genieten van uw nieuwe fiets. Er is niets beters voor uw gezondheid dan er lekker op uit te trekken in de natuur op uw nieuwe fiets!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment fietsen

* Gratis bezorging op afspraak
** Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen


Gratis proefrit aan huis

Ook kunt u een e-bike gratis aan huis uitproberen. Wij hebben een groot assortiment e-bikes beschikbaar en kunnen op afspraak met deze fietsen naar uw huis komen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.


Webshop

Voor veel producten en kleding kunt u ook terecht in onze webshop. Wij hebben net alle winterkleding binnen en in de webshop toegevoegd. Deze nieuwe fietskleding van Castelli, Agu en Specialized en Sportful kunt u deze weken voordelig bestellen met 15% korting!

Gratis fiets bezorgen ZwolleActievoorwaarden

Komt u naar onze winkel dan willen wij uw hulp vragen om het samen allemaal veilig en beheersbaar te houden:

  1. 10 % korting op fietsen
    Deze 10 % korting geld alleen op voorraad modellen. Uitgezonderd van deze actie zijn racefietsen en mountainbikes.

  2. Gratis bezorgen
    Wij bieden tijdens deze actieperiode gratis bezorging aan voor heel Nederland. Wij maken persoonlijk met u een afspraak en wij proberen dan binnen 3-5 werkdagen uw nieuwe fiets te bezorgen.

  3. Korting op Kleding en Fietsaccessoires
    Kleding en onderdelen zijn via de webshop gewoon te bestellen (bestellingen van meer dan €75,= worden gratis bezorgd) op alle kleding hebben wij 15% korting en op de fietsaccessoires hebben wij een korting van 10%