Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Koop Lokaal


COVID-19 Update


Beste klant,

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend! Alle 3 de filialen zijn gewoon geopend voor alle reparaties en onderhoudsbeurten aan uw fiets.

Onze winkels zijn open op afspraak, een afspraak inplannen is hiervoor mogelijk.

Via onze website en webshop blijven wij voor u natuurlijk 24/7 geopend. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar en bezorgen wij fietsen in heel Nederland. Op deze manier kunnen wij onze zaak draaiende houden en kunnen wij u nog steeds helpen met uw fietsplezier.

Fietsen  Fietskleding 10% korting

Winkels open op afspraak

Onze winkels zijn open op afspraak. Een afspraak inplannen is hiervoor mogelijk. Dit kunt u doen door te bellen naar het gewenste filiaal:

Centrum Luttekestraat 13 - (038) 421 73 78
Stadshagen Belvederelaan 239 - (038) 420 05 02
Zwolle-Zuid van der Cappellenstraat 147 - (038) 466 28 95

Om uw afspraak snel in te plannen is een telefoontje het snelst zodat wij u ook een aantal vragen kunnen stellen om uw bezoek zo goed mogelijk in te delen.

Een andere optie is om via deze link zelf een winkelafspraak in te plannen in één van onze filialen.
Voor een reparatie is een winkelbezoek aanvraag niet nodig, hiervoor kunt u vooraf telefonisch met een van onze werkplaatsen bellen of langs komen om uw reparatie in te plannen / te beoordelen. 

Wilt u gewoon even een uurtje komen rondkijken? Ook dat is uiteraard gewoon mogelijk, laat alleen wel even weten wanneer u wilt komen dan zetten wij u op de lijst.

Gratis bezorging*

Nu tijdelijk gratis bezorging* aan huis binnen een straal van 50km rondom Zwolle. Woont u verder weg dan 50km? Geen probleem, dan bellen we even om te overleggen over de bezorging en de bezorgkosten.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment fietsen

* Gratis bezorging op afspraak
** Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen


Gratis proefrit aan huis*

Ook kunt u een e-bike gratis aan huis uitproberen. Wij hebben een groot assortiment e-bikes beschikbaar en kunnen op afspraak met deze fietsen naar uw huis komen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.


Webshop

Voor veel producten en kleding kunt u ook terecht in onze webshop. Wij hebben net alle zomerkleding binnen en in de webshop toegevoegd. Deze nieuwe fietskleding van Castelli, Agu en Specialized en Sportful kunt u deze weken voordelig bestellen met 10% korting!

Gratis fiets bezorgen Zwolle*Actievoorwaarden  1. Gratis bezorgen binnen straal van 50km rondom Zwolle
    Wij bieden tijdens deze actieperiode bezorging aan voor heel Nederland. Binnen een straal van 50km vanuit Zwolle bezorgen wij de fiets gratis, woont u verder weg? Bel dan ons voor een bezorg offerte. Wij maken persoonlijk met u een afspraak en wij proberen dan binnen 3-5 werkdagen uw nieuwe fiets te bezorgen. Geldig op fietsen die geleverd kunnen worden in de Lockdownperiode.

  2. Korting op Kleding en Fietsaccessoires
    Kleding en onderdelen zijn via de webshop gewoon te bestellen (bestellingen van meer dan €75,= worden gratis bezorgd) op alle kleding hebben wij 15% korting en op de fietsaccessoires hebben wij een korting van 10%

  3. Gratis proefrit aan huis
    Een proefrit aan huis is gratis binnen 50km rondom Zwolle. Woont u verder weg? Bel dan even om te overleggen.