Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Koop Lokaal


COVID-19 Update


Beste klant,

Onze winkels en werkplaatsen zijn weer gewoon geopend! U bent van harte welkom! Uitgebreid advies nodig? Plan dan uw winkelbezoek in, en wij zorgen dat één van onze verkoopadviseurs persoonlijk voor u klaar staat (ook tijdens drukte). Een afspraak inplannen kan via 038-421 73 78 of via dit contactformulier. 

Ook via onze website en webshop blijven wij voor u natuurlijk 24/7 geopend en zijn wij telefonisch bereikbaar en bezorgen wij fietsen in heel Nederland.

Fietsen  Fietskleding 10% korting

Winkels open

Onze winkels zijn weer gewoon geopend!

Centrum Luttekestraat 13 - (038) 421 73 78
Stadshagen Belvederelaan 239 - (038) 420 05 02
Zwolle-Zuid van der Cappellenstraat 147 - (038) 466 28 95

Wilt u uitgebreid advies? Plan dan een winkelbezoek in dan zorgen wij dat één van onze verkoopadviseurs persoonlijk voor u klaar staat. Zo kunnen wij u ook tijdens drukte uitgebreid adviseren. U kunt even bellen of plan uw eigen winkelbezoek via deze link.

Voor een reparatie is een winkelbezoek aanvraag niet nodig, hiervoor kunt u vooraf telefonisch met een van onze werkplaatsen bellen of langs komen om uw reparatie in te plannen / te beoordelen. 

Wilt u gewoon even een uurtje komen rondkijken? Van harte welkom, u hoeft uiteraard geen afspraak in te plannen.

Gratis bezorging*

Nu tijdelijk gratis bezorging* aan huis binnen een straal van 30km rondom Zwolle. Woont u verder weg dan 30km? Geen probleem, dan bellen we even om te overleggen over de bezorging en de bezorgkosten.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment fietsen

* Gratis bezorging op afspraak
** Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen


Gratis proefrit aan huis*

Ook kunt u een e-bike gratis aan huis uitproberen. Wij hebben een groot assortiment e-bikes beschikbaar en kunnen op afspraak met deze fietsen naar uw huis komen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.


Webshop

Voor veel producten en kleding kunt u ook terecht in onze webshop. Wij hebben net alle zomerkleding binnen en in de webshop toegevoegd. Deze nieuwe fietskleding van Castelli, Agu en Specialized en Sportful kunt u deze weken voordelig bestellen met 15% korting!

Gratis fiets bezorgen Zwolle*Actievoorwaarden  1. Gratis bezorgen binnen straal van 50km rondom Zwolle
    Wij bieden tijdens deze actieperiode bezorging aan voor heel Nederland. Binnen een straal van 50km vanuit Zwolle bezorgen wij de fiets gratis, woont u verder weg? Bel dan ons voor een bezorg offerte. Wij maken persoonlijk met u een afspraak en wij proberen dan binnen 3-5 werkdagen uw nieuwe fiets te bezorgen. Geldig op fietsen die geleverd kunnen worden in de Lockdownperiode.

  2. Korting op Kleding en Fietsaccessoires
    Kleding en onderdelen zijn via de webshop gewoon te bestellen (bestellingen van meer dan €75,= worden gratis bezorgd) op alle kleding hebben wij 15% korting.

  3. Gratis proefrit aan huis
    Een proefrit aan huis is gratis binnen 30km rondom Zwolle. Woont u verder weg? Bel dan even om te overleggen.