Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.Bosch Nyon 2021

De nieuwe boordcomputer Nyon is de verbonden allrounder voor de eBike. Dankzij de touchfunctie kan het kleurendisplay comfortabel worden bediend.

Met de nieuwe Nyon kan de volledig verbonden eBike-belevenis beginnen. Via de eBike Connect-app is de Nyon verbonden met de smartphone en wisselt deze gegevens over routes en activiteiten uit. Het kleurendisplay ondersteunt de eBiker als intelligente wegwijzer bij het verkennen van onbekende gebieden en met fitnessgegevens als persoonlijke trainer. Via het touchscreen kan de alles-in-één boordcomputer intuïtief en eenvoudig worden bediend. Tijdens het rijden wordt de boordcomputer via de afzonderlijke bedieningseenheid bediend. Of het nu gaat om lange tochten of korte dagelijkse ritjes: met het robuuste en uitstekend leesbare display zijn eBikers optimaal uitgerust voor alle uitdagingen en elk weertype. De nieuwe boordcomputer Nyon – een generatie slimmer, intuïtiever en verbondener.

Highlights

Eenvoudige bediening
Nog een touch comfortabeler: de Nyon kan dankzij de touch-functie intuïtief worden bediend en tijdens het rijden via de afzonderlijke bedieningseenheid worden bestuurd.

Bekroond design
Imponeert van binnen en van buiten: het 3,2 inch grote kleurendisplay met hoge resolutie combineert slimme functies met een elegant design en is onderscheiden met de Red Dot Award.

Optimaal leesbaar
Helder zicht bij elk licht: de helderheid en de achtergrondverlichting van het display passen zich automatisch aan het omgevingslicht aan. Een speciale coating vermindert spiegelingen en vingerafdrukken. De eBiker kan kiezen tussen een donkere en een lichte weergave met maximaal contrast.