Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Start met racefietsen of mountainbiken

Start nu met racefietsen of mountainbiken

Het mooie weer is aangebroken dat betekend dat we weer heerlijk kunnen fietsen. Fietsen is heerlijk als ontspanning, zeker als je buiten fietst, omdat je dan tegelijkertijd om je heen kunt kijken en kunt genieten van mooie vergezichten.

Je kunt je zorgen van alledag even achter je laten en je hoofd leeg maken. Zeker in de periode waar wij nu inzitten zullen de positieve effecten op je mentale gezondheid niet onopgemerkt blijven.  Dus pak de racefiets of mountainbike en trek er lekker op uit. Denk er wel om dat we nu niet met groepen moeten gaan fietsen! Ga met 2 a 3 personen en blijf  1,5 meter afstand houden. Zoek de rust en ruimte op dus vermijd de drukke fietsroutes.

Hieronder ziet u een aantal prijsvoorbeelden van onze racefietsen en mountainbikes

VOLLEDIG_ASSORTIMENT_BUTON.png

Specialized Rockhopper Comp 29 2X   Cube Analog 10% korting   Specialized Allez E5 10% korting   Cube Attain 10% korting

Shop Lokaal