Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Koop Lokaal


COVID-19 Update


Beste klant,

In onze winkels volgen wij de regels van het RIVM. Wij besteden extra aandacht aan hygiene, wij desinfecteren onze handen, wij dragen spatmaskers en wij houden ander halve meter afstand! Als iedereen de regels van het RIVM volgt en 1,5 m afstand houdt, zou het risico voor ons personeel en de klanten beheersbaar moeten zijn. Op deze manier kunnen wij onze zaak draaiende houden en kunnen wij u nog steeds helpen met uw fietsplezier.

Vooralsnog zijn wij tijdens onze normale openingstijden geopend, alleen de koopzondag komt te vervallen en wij zijn op koopavond om 20:00 gesloten. De werkplaats is bereikbaar vanaf 8:00 uur de winkel is vanaf 9:30 uur geopend. Op doordeweekse dagen is het in de ochtend rustiger dan in de middag. Ook hebben wij in deze tijd een aantal extra mogelijkheden voor u, zodat u de winkel niet in hoeft tijdens drukke openingstijden.

Fietsen   Shop local Zwolle   Fietskleding 15% korting


Open op afspraak:

Wij zijn overdag en `s avonds geopend op afspraak. Wij kunnen u tijdens onze reguliere openingstijden ontvangen in een aparte ruimte waar wij u kunnen adviseren over een nieuwe fiets. Deze ruimte hebben wij alleen beschikbaar in ons centrum filiaal. Ook kunt u s avonds op afspraak langskomen voor een nieuwe fiets. Bel naar ons centrum filiaal voor een afspraak dan stemmen wij samen met u alles af. Wij zorgen dat eventuele fietsen voor een proefrit klaar staan.


Gratis bezorging

Wilt u liever niet de stad in, dan bieden wij u nu tijdelijk een gratis bezorging* aan. Op die manier hoeft u zich niet te begeven onder veel mensen en kunt u toch genieten van uw nieuwe fiets. Er is niets beters voor uw gezondheid dan er lekker op uit te trekken in de natuur op uw nieuwe fiets!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment fietsen

* Gratis bezorging binnen een straal van 50 km rondom Zwolle
** Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen

 

Gratis proefrit aan huis

Ook kunt u een e-bike gratis aan huis uitproberen. Wij hebben een groot assortiment e-bikes beschikbaar en kunnen op afspraak met deze fietsen naar uw huis komen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.

 

Webshop

Voor veel producten en kleding kunt u ook terecht in onze webshop. Wij hebben net alle winterkleding binnen en in de webshop toegevoegd. Deze nieuwe fietskleding van Castelli en Sportful kunt u deze weken voordelig bestellen met 15% korting!Regels

Komt u naar onze winkel dan willen wij uw hulp vragen om het samen allemaal veilig en beheersbaar te houden: 

  1. Houd in de winkel tenminste 1,5 m. afstand van andere klanten en ons personeel.
  2. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne, er wordt extra handen gewassen en er wordt extra schoongemaakt in de winkel en de werkplaats.
  3. Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten of we kunnen in overleg met u bespreken of ophalen / bezorgen van u fiets mogelijk is.
  4. Kom vooral gericht naar onze winkels als u iets wilt kopen. Op onze website is bijna onze hele collectie te vinden en zijn wij via mail en telefoon beschikbaar om vragen te beantwoorden of u te adviseren.
  5. Wij laten slechts een beperkt aantal klanten binnen, om goed afstand te kunnen houden. moet u even wachten, heb dan geduld en wacht op gepaste afstand van elkaar tot dat u naar binnen mag.
  6. Weet u zelf welk product wilt dan kunt u ook online bestellen. Kleding en onderdelen zijn via de webshop gewoon te bestellen (bestellingen van meer dan €75,= worden gratis bezorgd) op alle kleding hebben wij 15% korting.  Fietsen kunt u via mail of telefoon bestellen en dan bezorgen wij fietsen binnen een straal van 50 km van Zwolle gratis bij u thuis.