Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Koop Lokaal

Corona Update


Beste klant,

Ook wij staan in deze tijd enorm in twijfel over wat verstandig is. Als iedereen de regels van het RIVM volgt en 1,5 m afstand houdt, zou het risico voor ons personeel en de klanten beheersbaar moeten zijn. Op deze manier kunnen wij onze zaak draaiende houden want wij en dus ons personeel zijn natuurlijk ook afhankelijk van uw omzet bij ons.

Vooralsnog zijn wij tijdens onze normale openingstijden geopend, alleen de koopzondag komt te vervallen. De werkplaats is bereikbaar vanaf 8:00 uur de winkel is vanaf 9:30 uur geopend.

   Fietsen 10% korting   Shop local Zwolle   Fietskleding 15% korting


Open op afspraak:

Ook zijn wij in deze tijd overdag en `s avonds geopend op afspraak. Wij kunnen u tijdens onze reguliere openingstijden ontvangen in een aparte ruimte waar wij u kunnen adviseren over een nieuwe fiets. Deze ruimte hebben wij alleen beschikbaar in ons centrum filiaal. Ook kunt u s avonds op afspraak langskomen voor een nieuwe fiets. Bel naar ons centrum filiaal voor een afspraak dan stemmen wij samen met u alles af. Wij zorgen dat eventuele fietsen voor een proefrit klaar staan.


Gratis bezorging

Wilt u liever niet de stad in, dan bieden wij u nu tijdelijk een gratis bezorging* aan. Bovendien zit er op alle fietsen uit voorraad 10% korting*! Op die manier hoeft u zich niet te begeven onder veel mensen en kunt u toch genieten van uw nieuwe fiets. Er is niets beters voor uw gezondheid dan er lekker op uit te trekken in de natuur op uw nieuwe fiets!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 038 4217378 of stuur ons een bericht via de mail info@fietsgoed.nl.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment fietsen

* Korting is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties
** Gratis bezorging binnen een straal van 50 km rondom Zwolle
** Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen


Webshop

Voor veel producten en kleding kunt u ook terecht in onze webshop. Wij hebben net alle zomerkleding binnen en in de webshop toegevoegd. Deze nieuwe fietskleding van Castelli en Sportful kunt u deze weken voordelig bestellen met 15% korting!Regels

Komt u naar onze winkel dan willen wij uw hulp vragen om het samen allemaal veilig en beheersbaar te houden: 

  1. Houd in de winkel tenminste 1,5 m. afstand van andere klanten en ons personeel.
  2. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne, er wordt extra handen gewassen en er wordt extra schoongemaakt in de winkel en de werkplaats.
  3. Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten of we kunnen in overleg met u bespreken of ophalen / bezorgen van u fiets mogelijk is.
  4. Ons monteurs hebben ontsmettingsmiddelen waarmee we stuur en zadel voor en na de reparatie reinigen. Wij gebruiken boterhamzakjes om er voor te zorgen dat deze ook schoon blijven bij het meegeven van de fiets.
  5. Komt vooral gericht naar onze winkels als u iets wilt kopen. Op onze website is bijna onze hele collectie te vinden en zijn wij via de chat, mail en telefoon beschikbaar om vragen te beantwoorden of u te adviseren.
  6. Wij laten slechts een beperkt aantal klanten binnen, om goed afstand te kunnen houden. Heb dan geduld en wacht op gepaste afstand van elkaar tot dat u naar binnen mag.
  7. Weet u zelf welk product wilt dan kunt u ook online bestellen. Kleding en onderdelen zijn via de webshop gewoon te bestellen (bestellingen van meer dan €75,= worden gratis bezorgd) op alle kleding hebben wij 15% korting.  Fietsen kunt u via de chat, mail of telefoon functie bestellen met 10% korting* en dan bezorgen wij fietsen binnen een straal van 50 km van Zwolle gratis bij u thuis.

 *niet geldig i.c.m. ongunstig fietsplan en/of andere aanbiedingen