Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • In prijs verlaagd
  • Nieuw

Specialized - Chisel 2019

€ 1.399,00
€ 1.099,00 € 300,00 korting
Inclusief belasting
De Chisel is de perfecte fiets voor iedereen die zich wil wagen aan XC-races. Het heeft alle kwaliteiten die je van een XC-racefiets mag verwachten, zoals een licht totaalgewicht, ongelooflijke stijfheid en race georiënteerde geometrie.
Maat

Wat zeggen klanten over ons.

Technische specificaties

FRAME Specialized D'Aluisio Smartweld M5 Alloy, XC Geometry, internal cable routing, BSA BB, 12x148mm spacing, triangulated post-mount 160mm brake

ZADELPENKLEM               Alloy, 30.8mm

VORK     RockShox Judy Silver 29, Solo Air, Turnkey damper, 51mm offset, 15x110mm thru-axle (XS: 80mm, S:90mm, M-XL: 100mm of travel)

STUURPEN         Specialized XC, 3D-forged alloy, 4-bolt, 6-degree rise

STUUR Stout XC, double-butted alloy, 8-degree backsweep, 6-degree upsweep, 10mm rise, 31.8mm

HANDVATTEN    Specialized Trail Grips

ZADEL   Body Geometry Power Sport, hollow Cr-Mo rails

ZADELPEN           Specialized Alloy, Single Bolt, 30.9mm

VOORREM          Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm

ACHTERREM      Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 160mm

ACHTERDERAILLEUR       SRAM SX Eagle, 12-speed

SCHAKELHENDELS           SRAM SX Eagle, trigger, 12-speed

CASSETTE            SRAM PG-1210 Eagle, 11-50t

KETTING              SRAM SX Eagle, 12-speed

CRANKSTEL        SRAM SX Eagle, Powerspline, 165/170/175mm, 32T

TANDWIELEN    Steel, 32T

TRAPAS                SRAM Powerspline

VELGEN               Stout XC 29, 25mm internal width, disc-specific

VOORNAAF         Specialized, sealed cartridge bearings, 15x110mm thru-axle, 28h

ACHTERNAAF     Specialized, sealed cartridge bearings, 12x148mm thru-axle, 32h

SPAKEN               Stainless, 14g

VOORBAND        Fast Trak, Control casing, GRIPTON® compound, 60 TPI, 2Bliss Ready, 29x2.3"

ACHTERBAND    Fast Trak, Control casing, GRIPTON® compound, 60 TPI, 2Bliss Ready, 29x2.3"

BINNENBAND    Standard, Presta valve


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit