Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

Lijst van producten op merk Kwakzalver

Bedrieglijk goede crèmes. Gemaakt voor sporters die alleen het beste goed genoeg vinden en daarmee zelf grip houden op hun overwinning.

Kwakzalver is ontstaan uit liefde voor sport en de uitdaging om een maximaal gevoel van vrijheid te creëren.

nnnnnnnnnnn

Wij doen er alles aan om sporters te maken van mensen en mensen te maken van sporters. Waarbij we vooral richten op plezier, gemak en genieten. We maken dat gewoon een stukje eenvoudiger. 

nnnnnnnnnnn

Sporten doen we het liefste met elkaar. Online en offline vind je Klub Kwakzalver; een actieve groep liefhebbers met een overeenkomstige passie voor alles waar Kwakzalver voor staat: vrijheid, avontuur en fitheid. 

nnnnnnnnnnn

Ons doel is onszelf en onze producten telkens te verbeteren en ons aanbod aan te vullen. Wij lanceren een nieuw product pas als het écht goed is en aan al onze strenge eisen voldoet. En je ziet onze passie voor innovatie terug in de nieuwe manieren waarop we jou willen bereiken. 

nnnnnnnnnnn

Bij Kwakzalver Sports Cosmetics maken wij producten die dagelijks bijdragen aan een gevoel van sport en vrijheid.

nnnnnnnnnnn

We zijn sporters die houden van onze sport. We zijn sporters die overal het maximale uit halen. We zijn sporters die er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Het is deze houding die ons in het marathonschaatsen ver heeft gebracht. En daarom snappen wij zo goed dat andere sporters die ook voor het maximale gaan, alleen het beste van het beste willen. Wanneer alles klopt, maakt dát net het verschil met de rest. Dat maakt jou beter dan de rest. ​ 

nnnnnnnnnnn

Het resultaat zijn bedrieglijk goede crèmes, gemaakt door sporters, getest door sporters, maar vooral gemaakt vóór sporters. Sporters die alleen het beste goed genoeg vinden en daarmee zelf grip houden op hun overwinning.