Riese & Muller Collectie 2018 online!

Gepubliceerd op 2017-09-08

  • Riese & Muller Collectie 2018 online!Modeljaar 2018: Integratie, actieradius en rijdynamiek zorgen voor pure vrijheid!

Riese & Muller is het nieuwe modeljaar vol van start gegaan en introduceert tijdens Eurobike 2017 veel nieuwe highlights en vele noviteiten. Centraal bij het nieuwe modelaanbod staan de thema`s integratie, actieradius en rijplezier. Met een aantal nieuwe modellen gaat Riese & Muller nog verder en worden de stabiliteit en rijeigenschappen verder verbeterd.

 

» We hebben voor 2018 onze visie over de E-Bike van de toekomst verder vormgegeven en kunnen onze klanten producten tonen die het karakteristieke krachtige Riese & Müller-rijgedrag nog beter tot uitdrukking brengen en onze innovatiekracht duidelijk maken. «

Markus Riese, oprichter en directeur van Riese & Müller


De nieuwe Supercharger - perfect geïntegreerd design en een adembenemende rijdynamiek.

De nieuwe Supercharger is een echte krachtpatser als het gaat om design en actieradius en is een volledig nieuw E-Bikeconcept. In dit model komen de Riese & Müller DualBattery Technology, ofwel het gebruik van twee PowerTube-accu's voor een dubbele actieradius, en een nieuwe in de frame geïntegreerde vormgeving samen. Er zijn twee PowerTube-accu's van Bosch volledig in het zeer sportieve, tweekleurige frame geïntegreerd. Daarmee wordt een nieuwe, krachtige E-Bike-esthetiek gecreëerd. De Supercharger is beschikbaar in de kleuren electric blue metallic en urban silver metallic. Dit model is vanaf oktober 2017 verkrijgbaar in tien verschillende uitrustingsvarianten en vanaf een prijs van € 4.589,00. De E-Bike wordt ook als Supercharger mountain met dynamische Shimano Deore XT 11-speed kettingversnelling en hoogwaardige luchtgeveerde voorvork van Fox gepresenteerd.

Riese & Muller Super Charger 2018Riese & Muller Super Charger 2018De New Charger - geïntegreerd design en hightech-uitrusting bij deze E-Bike voor dagelijks gebruik.

In seizoen 2018 is er ook een nieuwe versie van de succesvolle Charger: de New Charger. Deze E-Bike beschikt over een sportief, geïntegreerd design. De fiets heeft een hightech-uitrusting met Bosch PowerTube-accu en optionele DualBattery Technology. De zitpositie is uiterst comfortabel. Al deze factoren maken deze E-Bike perfect voor dagelijks gebruik. Vergeleken met de nieuwe Supercharger is de accu bij de New Charger deels geïntegreerd. De New Charger-modelserie is als Mixte-versie met een schuin aflopende bovenbuis verkrijgbaar. De DualBattery Technology is optioneel. Er zijn zeven verschillende uitrustingsvarianten vanaf een prijs van € 3.879,00. De New Charger wordt in de kleuren electric red metallic, black en pearl white aangeboden en is leverbaar vanaf oktober 2017.

Riese & Muller Super Charger 2018Riese & Muller Super Charger 2018De nieuwe modellen staan allemaal online, bekijk hier onze complete Riese & Muller collectie 2018. Bij ons filiaal in het centrum van Zwolle zijn de fietsen te bezichtigen, ook hebben wij meerdere Riese & Mullers beschikbaar voor een uitgebreide testrit. Uiteraard beschikken deze fietsen over een kenteken en ligt er een goedgekeurde Speed-pedelec helm voor u klaar.