Fietsgoed.nl - Scholten is al meer dan 70 jaar een tweewielerspecialist, gevestigd in Zwolle. Wij zijn een familie bedrijf, opgericht in 1945 door opa Scholten, door mijn vader en moeder Wim en Dini Wouters groot gemaakt en nu door mij verder uitgebouwd. Dit uit zich onder andere in het feit dat het personeel trouw is aan het bedrijf en er over het algemeen reeds lang bij ons werkt.

Onze missie is er voor te zorgen dat u Goed Fietst. Of u nu bij ons komt voor een fiets, onderdelen, accessoires, fietskleding of voor een reparatie, wij zullen proberen uit te vinden wat u echt nodig heeft, gegeven uw gebruikersdoel en uw budget. Wij zullen u daarover eerlijk adviseren en actief alternatieven aandragen als dat nodig is. Dat is onze belofte aan u. En met u als tevreden klant, ben ik verzekert van rendement op de lange termijn.

Fietsgoed.nl - Scholten is betrokken bij haar omgeving waarin ze onderneemt. Zo werken wij graag en actief samen met de winkeliersverenigingen van de locaties waar wij gevestigd zijn. Ook bieden wij structureel stageplekken aan jongeren aan die een opleiding in de detailhandel en/of fietsenmaker vak volgen. Wij sponsoren al jaren Tourclub Swolland, niet alleen financieel maar ook met middelen bij door hen georganiseerde tochten. Verder werken wij graag. mee aan activiteiten voor een goed doel, gerelateerd aan fietsen. Ook voldoen wij al jaren ruim aan adviesnormen die nu gelden ten aanzien van mensen met een beperking op de arbeidsmarkt.

Ik hoop u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze vestigingen.

Met vriendelijke groet,

Monique Wouters (eigenaar Fietsgoed.nl - Scholten)