Koga Quality Store

Al jaren lang zijn wij de grootste Koga dealer van Noord Nederland. Op de eerste verdieping hebben wij dan ook in 2014 een verbouwing gehad waarbij wij een eigen Koga Quality store hebben ingericht. In deze speciale ingerichte Koga hoek staat de complete Koga-hybride collectie gepresenteerd. Van lichtgewicht tourfietsen tot de vakantiefietsen met Rohlof naaf. Ook staan op de eerste verdieping de racefietsen en mountainbikes van Koga, de Elektrische fietsen staan beneden bij de andere E-bikes.

Koga Signature

Op de Speciaal ingerichte Koga afdeling hebben wij ook een Signature-hoek ingericht. Hier ziet u een aantal voorbeelden van (vakantie) fietsen die u zelf bij Koga kan ontwerpen. Zo staan hier de vakantie-fietsten met Rohlof naaf en ook de nieuwste Koga Signature met 29 inch wielen, snaaraandrijving en het Pinion schakel systeem. Of het nu gaat om een topkwaliteit trekking-, toer of racefiets; iedereen kan een fiets samenstellen diehem op het lijf geschreven is.

Uw droomfiets wordt volledig met de hand opgebouwd volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Koga. Als finishing touch kunt u een tekst – bijvoorbeeld uw naam – op het frame laten zetten. Kan het nóg persoonlijker?