Wij zijn een grote fietsenwinkel in het centrum van Zwolle en hebben een aantal stadsfietsen die wij beschikbaar stellen voor de verhuur. Ook verhuren wij een aantal Elektrische fietsen, Volwassen steps, Bakfietsen, mountainbikes en racefietsen. Gezien de beperkte beschikbaarheid is het verstandig om van te voren te reserveren.


Hieronder een overzicht van de kosten;

Stadsfiets € 10,-
Step € 10,-
Mountainbike € 25,- (excl. schoonmaakkosten)
Racefiets € 25,- (excl. schoonmaakkosten)
E-bike € 25,-

De kosten voor een mountainbike of racefiets zijn € 25,00 per dag. De kosten voor een stadsfiets zijn € 10,00 per dag. de kosten voor een elektrische fiets zijn € 25,00 per dag en een step kost € 10,- per dag.

Als borg voor de huur maken wij een kopie van uw paspoort of rijbewijs. Tevens dient u een borg van € 50,00 te betalen per fietst. Bij het terugbrengen van de fiets krijgt u deze weer terug, als de fiets verder niet beschadigd is.

Fietsen in en rond Zwolle
In en rond Zwolle kunt u prachtig fietsen. Verken de historische binnenstad of de heerlijk  omgeving van het Vechtdal of de IJsseldelta.
Fietsroutes zijn te verkrijgen via het VVV.

Online routes bestellen kan via de VVV webwinkel
Ook kunt u uw eigen fietsroutes uitstippelen met de VVV Fietsrouteplanner

Het VVV informatiepunten vindt u in:
Stedelijk Museum Zwolle, Melkmarkt 41 Zwolle
Waanders in de BroerenAchter de Broeren 1 Zwolle, tel. 038-421 53 92.
 
* Wij verhuren uitsluitend fietsen in onze centrum locatie
** Racefietsen en Mountainbikes dienen schoon ingeleverd te worden. Anders brengen wij € 20,00  schoonmaakkosten in rekening.