Mountainbike groep


mountainbike groep

Startlocatie: We starten bij onze winkel aan de Luttekestraat 

 Wanneer: Elke Zondagochtend om 09:30 uur vertrekt de groep, om 9:15 uur staat koffie/thee klaar

Voorwaarden: Deelname is op eigen risico en een fietshelm is verplicht
 

Vind jij het ook leuk om samen met anderen te fietsen, sluit je dan aan bij de Scholten Fietsgroep. Elke zondagochtend wordt er vanuit de winkel gefietst met de mountainbike groep. We kijken met de aanwezige groep wat voor snelheid er gereden wordt, maar we hanteren hierbij samen uit, samen thuis, het is voor de gezelligheid. Als de groep groot is kunnen we altijd splitsen in snelheden. We starten bij ons voor de winkel in de Luttekestraat.

Om mee te rijden hoef je eigenlijk niets te doen, gewoon komen en gezellig meerijden. Je hoeft je niet aan te melden, het kan wel. Op de Facebookpagina ScholtenFietsgroep kun je vragen stellen over de ritten kwijt. Ook kun je aanmelden voor de Whatsapp Groep, dit kun je doen met dit formulier.

Voordeeltje: Als je wilt meerijden en je vind het ook leuk om in onze Scholten Fietsgoed kleding te rijden kun je die voordelig aanschaffen en zelfs terug verdienen. Een setje van het merk Sportfull (shirt en broek) kost normaal € 169,- die kun je aanschaffen voor slechts €128,-. Hierbij krijg je een strippenkaart, als je mee fietst wordt de kaart afgetekend en per keer is dat € 5,- waard. Na 12 keer fietsen heb je je shirt terug verdiend en na 14 keer de broek in totaal na 26 keer de complete scholten set!

Voorrijders: Voor alle groepen zijn we op zoek naar een poel mensen die in schema willen voorrijden. We hebben nu een groep die het wil doen, maar als we die kunnen uitbreiden is dit fijn want dan komt iedereen minder vaak op het schema te staan en kan ook iedereen “vrijwillig” meerijden. Van de voorrijders verwachten we niet zozeer dat ze perse voorop rijden, maar het is wel handig als ze dit kunnen en een route weten voor de dag dat ze gepland staan. Als dit je wat lijkt neem dan contact met ons op voor de extra voordelen als voorrijder.

Verhuur: Als het je leuk lijkt om eens mee te fietsen maar je hebt nog geen mountainbike, is er de mogelijkheid een fiets te huren. Bel of mail om te reserveren. Als je na 3 keer besluit dat je het wat vindt, en een fiets bij ons koopt, krijg je het betaalde huurbedrag als korting op je eigen fiets terug.

Fietsverzekering: Rij jij mee met de Scholten fietsgroep dan kun je gebruik maken van de NTFU lidmaatschap. Profiteer van de voordelen van NTFU lidmaatschap: 
- Unieke fietsschadeverzekering 
- 6x Fietssport Magazine 
- Korting op 2.500+ toertochten 
- Gratis GPX-routes op Fietssport.nl
Meer informatie en aanmelden klik hier