NTFU lidmaatschap en verzekering NTFU lidmaatschap

Als je met onze fietsgroep mee fietst dan kunnen we je lid maken van de NTFU en daarmee ook verzekeren. Tijdeijk kost je het eerste jaar NTFU lidmaatschap bij ons € 35,00 en in de vervolgjaren kost het slechts € 38,50 per seizoen. Je geniet dan van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt waaronder de unieke NTFU fietsschadeverzekering, korting op toertochten en het Fiets Sport Magazine.

Wat biedt het lidmaatschap:

Fietsschadeverzekering
Als lid van NTFU| profiteer je van onze uitstekende fietsschadeverzekering, waarbij de fiets standaard verzekerd is tot een schadebedrag van € 1.000,-. Daarn
aast bestaat de mogelijkheid om de fiets bij te verzekeren tot € 5.000,-.

Fietssport Magazine (t.w.v. € 15,95 p.p.)
Je  ontvangt zes maal per jaar het Fietssport Magazine. Dit magazine staat boordevol interessante informatie voor de sportieve fietser.

NTFU kalender (t.w.v. € 14,95 p.p.)
Jaarlijks brengt de NTFU een fietsevenementen kalender uit. Hierin vindt u informatie over de 3.500 fietsevenementen die jaarlijks worden georganiseerd. 

Korting op deelname aan NTFU toertochten
De NTFU verenigingen en stichtingen organiseren jaarlijks ongeveer 3.500 toertochten. Als NTFU lid krijgt u €1 tot €3 korting op een tocht.

Lid worden, kom langs bij het filiaal Centrum Luttekestraat om je in te schrijven, geef je op tijdens de Scholten Fietsgroep activiteiten of vul het onderstaande formulier in!