Overzicht van producten van merk Shimano

Het Japanse Shimano is wereldwijd de grootste fabrikant van fiets aandrijfsystemen en remsystemen. Meer dan de helft van het professionele peleton rijdt met Shimano afmontage, maar ook de naaf versnelling van uw stadsfiets is waarschijnlijk van Shimano. Om de service in de grote Nederlandse markt te garanderen heeft Shimano een landelijk dekkend netwerk van Shimano Service Centers met partners opgezet. Voor Zwolle is Fietsgoed.nl - Scholten het Shimano Service Center. Dat betekent dat onze monteurs extra opleiding genoten hebben om Shimano onderdelen te onderhouden en te repareren, we uitgebreide voorraad reserve onderdelen hebben, etc.

 • Voorradig
  Shimano ME200

  Buitengewone performance, duurzaamheid en waarde worden in deze beginners MTB short schoen gecombineerd. In de maand december Gratis Shimano Classic overschoenen meegestuurd t.w.v. €29,95 (op=op)

  Buitengewone performance, duurzaamheid en waarde worden in deze beginners MTB short...

  Buitengewone performance, duurzaamheid en waarde worden in deze beginners MTB short schoen gecombineerd. In de maand december Gratis Shimano Classic overschoenen meegestuurd...

  € 89,95
 • Product is beschikbaar met verschillende opties
  Shimano ME300

  Veelzijdige off-road schoen ontworpen om vlekkeloos te presteren en functioneren, zowel op als naast de fiets. In de maand december Gratis Shimano Classic overschoenen meegestuurd t.w.v. €29,95 (op=op)

  Veelzijdige off-road schoen ontworpen om vlekkeloos te presteren en functioneren, zowel...

  Veelzijdige off-road schoen ontworpen om vlekkeloos te presteren en functioneren, zowel op als naast de fiets. In de maand december Gratis Shimano Classic overschoenen...

  € 99,95